Vad ERBJUDER VI?

Vi erbjuder tjänster som bevakningsuppdrag, försvunna personer, efterforskningar, otrohetsutredningar och mycket mer - alltid med 100% respekt för kundens integritet. Om du önskar kan du anlita oss helt anonymt. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag och offentlig sektor.  Förtroende går hand i hand med varje enskilt uppdrag!

* Utredningar - Hjälper privatpersoner och företag med utredningar angående sjukskrivningar, illojal konkurrens, varumärkesintrång etc...

* Vårdnadstvister - Vi kan hjälpa till att ta fram den information och bevisning som behövs för att föra ärendet framåt.

* Stalking - Vi kan hjälpa personer som är utsatta för stalking att komma rätta med problemen och få ett tryggt vardagsliv.

* Otrohetsutredningar - Vi hjälper er att hämta in bevis som bekräftar eller dementerar era farhågor om otrohet från en partner.

* Bakgrundskontroller - Vi utför kontroller för att våra kunder ska få förståelse för vilka de inleder samarbeten och relationer med, både i privata och affärsmässiga sammanhang.

* Trakasserier och kränkningar - Vi hjälper dig att ta reda på vem som utför trakasserier sker och hur de utövas. På det sättet hjälper vi dig att förhindra att sådant sker framöver.

* Rådgivning - Vi ger tips och råd om hur du kan lösa dina problem på ett så smidigt och effektivt som möjligt.

* Spaning/Skuggning  - av personer för att se deras förehavanden vid olika tider på dygnet.
Bevakning av fastighet – exempelvis din butikslokal eller ditt hem om du misstänker att olaglig verksamhet pågår när du inte är där.

* Personundersökningar – till exempel om du skall anställa någon och vill se att den bakgrundsinformation personen anger är korrekt, om den finns med i straffregister, hur familje- och privatförhållanden ser ut osv.

* Företagsutredningar - exempelvis för att utreda svinn i butiker och lager, kontroll av anställda, om det förekommer spionage eller otillåten konkurrens från samarbetspartners.

* Efterforskning -  av försvunna personer och föremål.

Företagstjänster

* Illojal konkurrens - Vi spanar och dokumenterar med foto, film och text om det sker illojal konkurrens mot ert företag.

* Varumärkesintrång - Vi hjälper att komma tillrätta med vem som ligger bakom varumärkesintrång och vem som ligger bakom.

* Mystery shoppers - Vi kan vara din professionella butikskunder som noterar service och bemötande i bland annat butiker och restauranger.

* Avlyssningsskydd - Vi har metoder och apparatur som kan hitta enheter som avlyssnar rum och fordon så att ditt företag kan ha företagshemligheter i fred.

* Försäkringsbedrägerier - Vi hjälper försäkringsbolag att samla in bevis för att säkerställa personskador och andra försäkringsfall.

*Dataåterställning - Vi kan hjälpa er att återställa data som raderats från er enhet. Vi kan även radera data om det skulle behövas.

HUR GÅR DET TILL?

1.Kontakt
Ni kontaktar oss och vi går igenom uppdraget tillsammans via telefon eller personligt möte. Givetvis under 100% diskretion och sekretess. Ni lämnar information och ev. material.

2. Uppdrag
Vi genomför analys, kartläggning och uppdragsbeskrivning. Vi påbörjar arbetet och håller dig underrättad hela tiden. Du kan när som helst avbryta uppdraget och då debiterar vi endast för utfört arbete. 

3. Avslut
När arbetet är avslutat så överlämnar vi all dokumentation och information till dig som behandlas med full sekretess.

VAD KOSTAR DET?

Standardarvorde är 1095 kr/h och betalas alltid i förskott med minst 3 h efter ök att uppdraget skall utföras. Varje enskilt uppdrag behandlas efter situation och storlek . Vi tillsammans med beställaren arbetar tillsammans fram en handlingsplan som godkänns av bägge parter.
Tillägg - Vi tillämpar reseersättning med 35 kr/milen med fordon som får framköras på B-körkort. Helg och röda dagar enligt ök.
Vid övernattning och uppehälle inom Sverige sker detta i enligthet med gällande kostnader oavsett val av boende för att kunna genomföra uppdraget.
Sker uppdraget i annat land så löper alla kostnader på beställaren såsom , flyg, hyrbil, hotell plus externa kostnader som behövs för att utföra uppdraget. 
Beställaren kan när som helst avbryta uppdraget och då debiteras ni endast för den tid som vi aktivt har bevakat. Dock åligger det på beställarens ansvar att betala ersättning för att vår operatör skall kunna ta sig sig hem oavsett vart i världen uppdraget utförts..

Har Vi rätt att NEKA UPPDRAG? / RÄTTIGHETER?

* Vi har rätt att neka uppdrag utan någon speciell anledning.
* Vi har samma befogenheter som en vanlig privatperson.
* Vi är diskreta och utger oss aldrig för att vara polis eller annan myndighetsperson.
* Vi kan hjälpa dig med bildbevis och dokumentation. All kommunikation är konfidentiell och stannar mellan operatör och beställare. Skulle uppdraget uppvisa fakta kommer vi att förse dig med bevis i form av bild och dokumentation som bekräftar det. Det är sedan upp till beställaren att välja hur ni vill hantera den informationen.
* Vi har rätt att på eget beslut avbryta uppdraget om objektet kan kopplas till kriminalitet eller annan olaglig verksamhet. Våra operatörer har ingen skyldighet att hemlighålla information som kan härledas till kriminalitet eller annan olovlig verksamhet.